perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kikkelis kokkelis

Jaska Jokusta lainatakseni: "Voi hyvä tavaton!"

Suomi on ikäväkseni vaarallisesti luisumassa yhä enemmän samaan merkilliseen kaksinaismoralismiin kuin USA. Meillä mahdollisesti päästään kenties vieläkin omituisempaan lopputulokseen, sillä uskonollisuus ei ole se, joka ohjaa kaksinaismoralismia vaan yleinen omituinen "minun käsitykseni on sinun käsitystäsi tärkeämpi" ryhmä.

Esimerkkejä tästä alkaa olla jo niin, että fiksumpia hirvittää ja taivastelijoiden paratiisi on löytynyt, kun kuka tahansa voi lähettää keltaiselle lehdistölle oman kuvansa ja kukas se riettauksia ympärillään näkee ellei taivastelija, jonka elämän tehtävänä ilmeisesi on nähdä rivouksia paikassa, jossa niitä kukaan muu ei vielä olekaan huomannut.

Kuopiossa asuntomessuilla oli kikkeliään näyttävä mammutti ja yllättäen Rauman pitsiviikoilla oli pitsistä nyplätty penis. Jälkimmäinen tosin määriteltiin nykytaiteeksi ja saa kehuja, kun taas mammutti oli lasten houkuttimeksi tuotu veistos, joka ilmeisesti ei sittenkään ollut taidetta.

Tästähän äkisti saa sellaisen käsityksen, että sukupuolielimien näyttäminen ja kuvaaminen on rajoja murtavaa ja uskaliasta. Tosin tämä rajojen murtaminen on tehty ilmeisimminkin jo todella kauan sitten, mikäli arkeologeja on uskominen.

Toisaalta voi toki käydä niinkin, että taidekin on liian rohkeaa esitetäväksi julkisesti sisätiloissa, mutta toisaalta samasta lähtökohdasta alkanut taide voi olla juuri eksentrisen rohkeaa, jotta sitä voitasiin ulkoiluttaa.


Mutta miten ihmeessä joillekin voi olla lähes pakkomielteenä nähdä siveettömyyksiä kaikkialla. Eivätkö juuri tälläiset ihmiset joutaisi edes avohoitoon, koska normaalien terveiden ihmisten, joille myös sukupuolisuus on NORMAALIA, mieleen moiset asiat eivät edes tulisi.

Yhteiskuntaa väitetään seksistyneeksi ja mikäs ihme se on, kun seksillä ja kaikilla siihen liittyvillä asioilla ja myös kaikilla siihen liittymättömillä asioilla voidaan ja pääasiassa vain pyritään painostamaan ja esittämään ihmisiä huonossa valossa.

Tuskin kukaan muuten väittää 13 lapsen isää seksiaddiktiksi tai kieroutuneeksi henkilöksi, mutta kovin on epätodennäköistä, että suvunjatkamista olisi harrastettu vain 13 kertaa. Pukeutumisessa ihmisiä arvostellaan siitä, että tavalliset tallaajat pukeutuvat liian paljastavaksi, mutta linnan itsenäisyyspäivän kutsuilla kovastikin paljastavaa selkää tai kaula-aukkoa kehutaan rohkeaksi ja upeaksi valinnaksi. Itsenäisyyspäivän pukeutuminen nousee aivan uuteen tarkasteluun, kun siihen liitetään kohu eduskunnassa työskentelevien miesten "hissikatseista."

Kun kaikki naistenlehdet pursuavat erilaisia parisuhteen piristysoppaita ja ohjeita siitä, kuinka olla rohkeasti seksikäs, nousee kaksinaismoralismi aivan uusiin sfääreihin. Kun "Audimies" kehui naista omalla tavallaan naistenlehdessä, kyseinen lehti aloitti kampanjan miehen erottamiseksi, joka myös onnistui. Kun samainen lehti lähtee tekemään juttua 15 hyvää syytä harrastaa seksiä (no 29/2010), ilkkuu kaksinaismoralismi tervettä järkeä ja yleisiä hyviä tapoja tavalla, joita ei voisi edes kuvitella olevan.

Kaksinaismoralismi on ihottavaa ja vaarallista ja sen tilalle pitäisi saada tervettä itsetuntoa, mutta tätä ei missään nimessä pidä kertoa kaksinaismoralisteille, sillä he käyttäisivät sitä lyömäaseena itse asiaa vastaan sillä juuri huonosta itsetunnostahan nämä mainitut säädyttömyydet sikiävät ja niitä vastaan on taisteltava väittämällä itseään rohkeampia ja tavallisen normaaleja ihmisiä säädyttömiksi onnettomiksi perverssiraukoiksi, joita kaksinaismoralismin tulee suojella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti